Träningsskor

 
2014 har satt igång och det har min träning och min kropp också gjort. Jag har beslutat mig för att köpa ett par nya träningsskor men jag har kan inte bestämma mig för färg eller modell. När jag dansar så använder jag converse eller palladium (hehe) eftersom det känns stabild och lite streetit ut. På gymmet har jag ett par rosa träningskor ifrån Nice. Så jag behöver egentligen skor till gymmet där jag tränar , går på pass och springer.
 
Har ni några förslag?

Fotografering del 1

Foto: Rebecca Buijs & Rebecca Byrö / Stylist: Jennifer Dalberg / Modell: Andrea Leijon (jag)
 
Igår var jag som sagt modell åt Jennifer och Rebeccorna. Vi hade hur kul som helst och det blev super många bra bilder så jag känner mig riktigt stolt. Jag har hämtat bilderna ifrån Rebecca Buijs blogg som ni kan hitta ovanför vid hennes namn. Det blev typ 400 bilder så hon ska gå igenom dem och sen kommer hon välja ut dem bästa att skicka till oss. Förövrigt var det superjobbigt med dessa enorma ögonfransar men visst blev det maffigt?!
 
 
 
 
 
 

Friday morning


God morgon alla fina ! Jag gick precis upp ur sängen för att äta lite frukost . Idag ska jag ta och komma iväg till gymmet för att låta kroppen arbeta lite. Men först ska jag hem och städa rummet , tvätta och sånt tråkigt . Det är superkallt ute idag så jag får se till att klä mig ordentligt när jag går ut .


Modell


Idag har jag haft världens tråkigaste lektion i skolan , den gick långsam och jag gjorde ingenting vettigt samt Felicia och Evelina var inte närvarande .. Men som plåster på såret så agerade jag modell för Jennifer som gjorde hår och styling medan elever på NTI gymnasiet fotade. Det blev en hel del grymma bilder som jag är riktigt stolt över , faktiskt . Jag kommer givetvis lägga upp dem på bloggen när jag fått dem . 

Annars så har jag kommit hem och lagat mat åt mig och pojkvännen samt kollat på frost - GRYM FILM!! Ikväll blir åker jag till Viktor så han kan ta bilen till skolan imorgon . 


Möhippan

 
Kom precis hem efter en skoldag som bestod och två nya sår , i handen , med min sax. Ja , jag klippte mig två gånger ordentligt i min ena hand. Sen skrev vi noveller på svenskan , vilket jag älskar. Ibland kan jag bara åka till stan för att titta på folk ( skämt å sido) . Men när jag ser folk så analyserar jag en hel del.
 
Dagens planer ser ut såhär : Främst ska jag på dans-klass och sen åker jag till konfan för lite mys. Kanske slänger in ett litet gym pass innan men får se om jag orkar. Hade varit bra men jag ska avnjuta "Möhippan" och sedan lite tidningsläsning.
 

Fotoshoot

 
Idag så blev jag stylad och sminkad av Felicia och Evelina i min klass inför en fotografering med NTI Gymnasiet. Det var riktigt kul men var väldigt stelt , haha. Meningen med att jag dragit ner tröjan är för att jag ville ha en bild som gick ifrån huvudet och ner till strax under nyckelbenen. Här är bara en "behind the scenes" bild men så fort dem på NTI har redigerat bilderna så får jag dem - Spännande!
 
Idag har jag inte haft en jobbig dag eftersom jag bara blivit fixad och fotad och sen åkt hem. Jag har myst framför datorn och kollat på Pretty little liars med lite fruktsallad. Och om en timme så har jag street fusion träning , vilket jag har längtat efter. 
 

R stands for Red

 
Hej alla mina bloggfans ( haha! ) , kom precis hem ifrån musikalen samt räkmacka på Raddison Blu. Därefter hamnade jag hemma hos Marie , eftersom jag ska passa hennes barn inatt. Så jag ska sitta här och kolla på serier tills hon kommer hem. Musikalen var förövrigt Suuuuuuperbra! 5 AV 5 snickers. 
 
Imorgon ska jag försöka kravla mig till gymmet för att ta ett pass så att jag är död på måndag när träningen (dans) börjar. Viktor är fortfarande i Östersund så försöker underhålla mig med att gymma , haha.

bye

 
Jag har haft en fruktansvärd vecka och är bara trött på allt just nu. Har min underbara vecka i månaden så mina humörsvängningar är på topp , magont , huvudvärk , och alla dessa underbara finnar. Vill bara krypa ner i sängen och sova bort några dagar. Hur som helst så ska jag , mamma , mormor , moster gå på La Cage aux Folles . Kommer bli super trevligt . Hejdå.
 
 
 

Fredagsmys




A hat with some magic

 
 
Jag har haft en väldigt dålig vecka överlag och därför ingen bra bloggning. Har mycket jag måste bearbeta just nu så tyvärr blir bloggen lidande. Idag hade jag en klipp modell , vilket gick super bra , vilket jag inte trodde , haha!
Har blivit inkallad på jobb interview imorgon så hoppas det går bra , ni får hålla tummarna för mig. På fredagar brukar jag vanligtvis vara ledig men ska sitta modell åt en kompis som ska sminka och styla hår så jag kommer bara superfin när jag går till interviewn haha.
 
Viktor har åkt iväg till östersund så jag kör ett Pretty little liars race . Godnatt
 
 
 
 
 

Nu kör vi




New in

Träningsbyxor , trosor , halsband- Gina Tricot
 
Idag svängde jag in på stan tillsammans med Felicia efter skolan. Jag handlade träningsbyxor , trosor och ett supergulligt halsband. Sen fick vi springa till bussen för att åka på jobb interview , som förövrigt verkade as trevligt. Får hålla tummarna nu för mig och Felicia så att vi får ett jobb nu , vi behöver det , haha. 
 
Jag ska ta och städa mitt rum och plugga lite och därefter ringa Viktor och kolla om han vill ta en sväng förbi. Förövrigt ser det kaos ut hemma hos oss nu när målarna är här och fixar , vilket är super jobbigt . Men det blir ju bättre i slutändan iallafall.
 

Träna snyggt

 
Personligen så vet jag att jag känner mig mycket snyggare , starkare och bättre när jag har nya träningskläder. Det motiverar mig och gör att jag vill visa upp det på ett visst sätt. Jag har äntligen börjat komma igång med träningen och tycker att det blir allt lättare att gå dit , faktiskt. Funderar på att gå dit för fjärde gången denna veckan. Men får se hur jag gör , har en del saker hemma att göra innan målarna kommer imorgon.
 
Annars så har det inte hänt mycket det senaste dagarna , det har varit lugnt och rätt tråkigt haha , men mysigt då jag varit med pojkvänen. Men jag vill hitta på något , börjar bli lite uttråkad haha. Jag har iallafall fixat en jobbinterview på måndag så får se hur det går. Wish me luck!

Duktiga jag


Jag kom precis ut ifrån gymet och är riktigt seg i kroppen . Gick 30 min fort i backe därefter rodd följt av mina ryggövningar samt rumpa . Ska hem och epilera benen (gråta) , ha en selfie dag med ansiktsmask , måla naglarna och äta fruktsallad. Hade egentligen velat åka iväg till Ikea och köpt de sista till min garderob men våran bil ä på lagning .. Och utöver det så ska vi måla om våran hall så det kommer vara kaos i hela lägenheten . Well , är nästa destination duschen .

It's Friday



Jag har vaknat och ätit frukost med älsklingen och hans familj . Sen satte sig Viktor och pluggade så då hamnade jag i sängen  . Jag borde egentligen gå till gymmet men sängen är så mysig , haha. Jag ska gå till gymmet idag men har inte bestämt när . Jag har faktiskt inga andra planer för idag ...? Ska kolla på PH som jag har missat och lite OTH. Det blir en tuff dag på gymmet och sedan en lugn Mysdag hemma.

Pw




Bra start på dagen



Vaknade för en liten stund sedan och nu sitter jag och äter världens godaste frukost . Ska ha en kort skoldag idag och sen ska jag gå ut med en väns hund. Tror jag skippar träning idag och kör imorgon istället , men får se om jag kryper till gymet sen. Föröveigt har det inte hänt så mycket de senaste dagarna eftersom jag har suttit och pluggat en del . Men snart är det helg , så skönt !

Day 9 – Random pic

 
Lucia i nian var en dag jag längtat efter sedan länge eftersom jag hade valt att jag skulle bannemej sjunga solo på lucia uppvisningen för skolan. Och javisst sjöng jag inför hela skolan när jag stod med min krona med stearinljus som rann ner för min panna och hår. Jag sjöng heller inte rätt men det var det ingenting man märkte , haha. 
 

Day 8 – Favorite celebrity

 
 
Jag har faktiskt ingen "idol" eller liknande , jag har väl folk ifrån serier som jag tittar på men inte riktigt någon "favorite celebirty" . Dag 8 visar alltså att jag är ganska tråkig. Men sen följer jag ju X antal bloggar dagligen , vill ni att jag ska skriva om vilka bloggar jag följer? 

Hundraåringen

 
Efter ett långt och händelserikt liv hamnar Allan Karlsson på ett ålderdomshem i tron att det blir hans slutstation. Problemet är bara att hans hälsa fortfarande är utmärkt och dagarna blir därför alldeles för trista. När firandet av Allans hundrade födelsedag närmar sig, vilket Allan själv inte är det minsta intresserad av, tar han chansen och flyr sin tråkiga vardag.
 
Jag tycker den var väldigt rolig till och från då jag ibland till och med kunde skratta rakt ut. Men den va lite för "historisk" för min del. Man måste ha någolunda kolll. Men dem flesta som har läst boken säger att den är precis lika bra på film som bok - vilket inte ofta händer.
 

My bad

I somras på läger med konfirmanderna
 
Ni får ursäkta mig men jag har haft full rulla hela dagen idag och igår. Igår blev det spontant hem till Viktor´s moster på taco kväll och mys framför tvn . Sen åkte vi vidare för att se "Hundraåringen" vilket jag kan fixa ett bättre inlägg om imorgon. Vi kom hem vid ett tiden och då gick vi oss la oss efter en stund framför UFC. Sen åkte Viktor hem och jag fixade mig iordning för släkt kalas idag och nu är jag äntligen hemma igen. Inatt sover jag ensam och ska ta det lugnt. Jag har varit trött hela dagen så kommer nog inte ha problem med att somna.

Day 7 My nails



 
Ush vilka hemska naglar jag har idag för en gångs skull , jag som alltid annars tar hand om mina naglar. Imorgon efter den ännu stressiga dagen så ska jag ta och fixa mina naglar . Jag har fått massa verktyg till naglarna i jul klapp så om det är något ni vill se hur jag gör så är det bara att komentera.  Annars brukar jag aldrig gå mer en två dagar "gammalt" nagellack. 

Day 12 – Selfies

 Day 12 – Selfies

Day 6 – Favorite movie

 
Mina absolut favorit filmer måste nog vara allt för min syster ( my sisters keeper) och Dear john. Det är två filmer som handlar om verkligheten och man blir väldigt rörd.
 
My sisters keeper med Cameron Diaz handlar om en familj som kämpar för att hålla ett av barnen vid liv. Sextonåriga Kate har nämligen leukemi, något man upptäckte vid två års ålder. Hemligheten bakom att hon kunnat överleva är att hennes yngre syster Anna varit en perfekt donator åt henne. När Anna är tretton år fattar hon ett beslut som försätter familjen i en akut kris. Hon vill inte längre donera. 
 
Dear John handlar om den rebelliske John som hoppar av skolan och tar värvning inom armén, bara för att han inte vet vad han ska göra med sitt liv - tills han träffar sin drömtjej, Savannah. Deras ömsesidiga kärleksaffär växer snabbt till den typ av kärlek som gör att Savannah väntar på John ska avsluta sin tjänstgöring inom armén. John drömmer också om att få flytta ihop med den kvinna som har fångat hans hjärta, men 9/11 förändrar allt. John anser att det är hans plikt att åter ta värvning.
 

Stay the same

 
Eftersom jag har en rätt dålig kamera så är det inte så ofta jag orkar kämpa med att få okej bilder , men idag kämpade jag ska ni veta! Kör lite vardag men ändå lite uppklätt då jag ska på bio med några vänner och Viktor ikväll. Vi ska se "Hundra åringen som klev ut genom fönstret och försvann" , den ska tydligen vara superbra så får se vad vi tycker om filmen. 
 
Fram tills bion (22.15) så har jag verkligen ingenting att göra , Viktor är och tränar med MIT så det blir väl lite deg hemma antar jag.

Day 5 – Friends

 
Eftersom jag har brytit kontakten med alla ifrån min skoltid så har jag inte så många "nära" vänner. Men nu i gymnasiet så har jag kommit allt nämare dess två tjejer . Evelina till vänster och Felicia till höger. Två jätte roliga och knäppa tjejer som har helt underbara personligheter. Dem är mina allra närmaste just nu . Sen har jag ju också Viktor , men han är min pojkvän och det är inte riktigt samma sak.
 
Har även vänner på konfan men inga jag umgås på fritiden med , men det hade väl också varit trevligt men jag tar en dag i taget just nu. bye
 

Bra start på dagen


Startar dagen med att ta en sväng till gymmet . Eftersom jag är ledig varje fredag så passar jag på att träna , städa och ha en mys dag , igår satt jag hemma och passade min syster , tränade och pluggade ,  en väldigt ointressant blogg dag helt enkelt . Pojkvännen ska iväg ikväll så jag tar det väl lugnt med lite serier och så . 

Day 4 – Something red

 
Röd läppar är så otrooooooligt snyggt! Passar året runt men jag föredrar att ha det på vintern för att få lite färg i ansiktet. Älskar röda läppar , rött hår , röda naglar . Men annars ska de nog vara rätt så neutralt faktiskt.
 
Kommer ihåg hur jag ville vara "cool" i mellanstadiet och köpte röda jeans , använde dem dock bara fåtal gånger (tack och lov) . Tycker inte att jag passar i färgglada jeans eftersom jag har så himla svårt att matcha det. 
PS. Klippte av mina jeans och har dem som shorts haha , fortfarande inte använd dem på typ två är , haha..
 

Gym next


Jag avskyr verkligen att rulla permanent , det är så pilligt. Har sår på fingrarna och det är svullna efter att ha rullat permanent och fönat. Nu ska jag få ut nin energi genom att ta en runda på gymmet . Ska även plugga sen när jag kommer hem så har inte den roligaste dagen idag om man säger så , haha .


Day 3 – Favorite OOTD

Jeans - Dr denim / Tröja - Bikbok / Halsband - gammalt
 
My favorie Outfit Of The Day är troligen ett par basic svarta jeans med något top och lite acessoarer till. Håret kan man göra vad man vill med liksom. Lite vardag som man enkelt kan klä upp med smink och skärp m.m
 

wednesday

 
Kör en lite cozy dag idag hemma , men utan sötsaker som på bilden dock. Jag myser framför Oth ( som vanligt) eftersom jag inte kom iväg till gymmet idag. Imorgon är det en ny dag med nya tag , skulle egentligen pluggat matte idag men glömde boken i skolan ... Ska till konfa gruppen vid sju tiden så det blir väl lite mat och lek . 
Vad tycker ni om listan än så länge?
 

Nu kör vi



Day 2 – 2014 GOALS

 
Mina mål under 2014 är att träna ordentligt och mycket så att jag får en snygg och vältränad form , mår bra och får ordning på min ryggsjukdom. 
 
Jag ska även vara mer sparsam och inte fika onödiga fikor eller äta ute med kompisarna , och heller inte handla massa ondödigheter (det svåraste)
 
Jag ska få bra betyg i skolan minst D i alla ämnen och försöka plugga istället för att kolla på serier.
 

Kanske lite mainstream svar men det är just det jag behöver just nu , skolan började ju idag så det är ju bara att sätta igång , haha.
 
 

Day 1 – 2013 memory

Eftersom jag nyligen gjorde en återblick på det föregående året så valde jag en av alla dessa underbara minnen som skede 2013. Det var sportlov och Viktor hade åkt iväg på skidresa i Österrike så jag var hemma hos en kompis och myste. Mamma ringde och sa att jag skulle få leverans och jag blev väldans förvånad. Där stod nämligen Viktors pappa Robert med rosor till mig. Då var jag riktigt lycklig faktiskt , jag blev förvånad och riktigt glad. Det var absolut ingenting jag hade förväntat mig.
 
Sen tyvärr så när Viktor väl kom hem så hade han feber i en och en halv vecka som jag fick ta hand om . Men men , snart har jag och Viktor varit ihop ett och ett halvt år , och det känns inte så. Eller jo , när man tänker på alla minnen , men jag kommer fortfarande ihåg alla smådetaljer i början och våran första kyss. Kan säga att hans komentar blev lite wierd dock:
- Vad lång tunga du har
 
Hmm.. hur svarar man på det? 
 
 

My dog 2014


 
Jag och la familia är och strosar runt på My dog och kelar med alla möjliga hundar , allt ifrån nakenhundar till cane corso. Vi har kollat på en hund teater som var super rolig - Askhunden. Blev helt förälskad i denna hunden - Viktor , lite komiskt faktiskt. Även en amstaff som verkligen föll för . Älskar amstaff men tyvärr inget vi som famulj kommer ha , kommer nog skaffa det när jag blir äldre.
 
Idag ser planerna ut såhär - Viktor kommer hit efter han har varit och tränat så undertiden ska jag fika med mamma och hennes kompisar och kanske små fixa på mitt rum.
 

Frukost




Moon thai

 
Jag avnjöt nyss en trevlig thai middag med min underbara familj. Älskar verkligen thaimat och ångrar att jag inte åt mer thaimat när jag ändå var i thailand för 6 år sen ... Idag gick jag till Kristinedal (träningscentret) och körde ett MRL pass. Tyvärr tyckte jag att det var sådär kul men ska ge det en till chans. Ska kolla på deras hemsida och kolla vad som finns inför imorgon. Sa även hejdå till Angust , våran hund vi passade , sötnos hund.
 
Imorgon ska vi pussa på hundarna som är på Svenska mässan på My dog . Tyvärr är alla våra favorithundar (Mastiff , Grand danois , Sharpei etc ) inte där men det finns som tur var massa andra fina vovvar.
 
 
 

List

 bild från i sommras , helt underbart kul !

 

Day 1 – 2013 memory
Day 2 – Goals
Day 3 – Favorite OOTD
Day 4 – Something red
Day 5 – Friends
Day 6 – Favorite movie
Day 7 – Your nails
Day 8 – Favorite celebrity
Day 9 – Random pic
Day 10 – School
Day 11 – Favorite song
Day 12 – Selfies
Day 13 – Phone case
Day 14 – Favorite food
Day 15 – I love…
Day 16 – Hair
Day 17 – Family
Day 18 – TV show
Day 19 – Perfume
Day 20 – Pets
Day 21 – Favorite color
Day 22 – Shoes
Day 23 – Snow
Day 24 – Old picture of you
Day 25 – Your room
Day 26 – Favorite country
Day 27 – A dream
Day 28 – Best Disney movie
Day 29 – Your celebrity crush
Day 30 – Your makeup

 

Ska köra en sånhär list-grej så att ni får lära känna mig lite bättre. Lägger upp min allra första imorgon.


beautiful morning

Bild ifrån nyår
 

Idag vaknade jag av en mastiff som kom in och puffa på mig , gud vad jag älskar den känslan !  Sen gick jag upp och åt frukost med familjen. Funderar på att ta en sväng på stan innan jag ska träna i eftermiddag/kväll. Ska in på Gina´s hemsida och kolla om dem har något spännande som kan hänga fint i min garderob.
 
 
 

100 kg hund

 
Igår åkte jag och Viktor till min moster och va barnvakt åt min kusin. Det gick smidigt och när han somnade hoppade vi i badet med massa ljus , så otroligt mysigt! Sen kollade vi ( Viktor , för jag somnade) på Underword , den första. 
 
Kom hem för en liten stund sedan och har hälsat på Angus , en 2,5 års engelsk mastiff som vi passar. Han är som ett berg och han är 100 kg + envishet haha. Här kommer en bild för att FÖRSÖKA visa hur stor han är -
 
 

2013 Summering

Gjorde du något i år som du aldrig har gjort förut? reste (långt - Tunisien) utan föräldrar för första gången, shoppade VS för första gången, klippte min första kund , firade nyår med kära vännen samt pojkvän , Gick på min första begravning , blev fadder i konfan och massa mer 

Höll du några av dina nyårslöften? (Att träna och äta bättre ) det gick väldigt upp och ner men i stort sett ja ,kanske inte så väldigt mycket på träningsfronten men men.. Det blir det ändringar på!
 
Vilka länder besökte du? Tunisien
 
Är det något du saknade 2013 som du vill ha 2014? (Bättre) Självförtroende och självkänsla
 
Vad är det bästa som hänt dig under året som gått? Kom in på skolan jag ville , jag har vuxit som person och mitt och Viktors förhållande definitivt.
 
Vilket var ditt största misstag? Att jag inte sa till Hasse (min lärare) att han va en fantastisk person mm
 
Vad spenderade du mest pengar på? Kläder 
 
 
 Jag och Viktor började året i Branäs , jobbigaste perioden i skolan , insåg att jag ville bli frisör
 
 
Vad gjorde dig riktigt glad? Min pojkvän , min familj och nu mina fina vänner i klassen
 
Mådde du bättre eller sämre under 2013 än vad du gjort tidigare år? Det har haft sina toppar och dalar eller vad man ska säga. Jag har blivit stabil efter att ha tagit hand om mina spöken och rensat migsjälv. Men det va ett tufft år , så vet faktiskt inte
 
Finns det något du önskar att du lagt mer tid på? Vänner och familjen & MIGSJÄLV
 
Blev du kär? JA , eller jag var fortfarande lika kär :)
 
Vilken var din största musikaliska upptäckt?
 
 
Mycket grillad mat  , gick på WEST PRIDE , där jag träffade Anton ifrån "sex veckor" , Jonas tog studenten, gick på skolbalen , jag gick ut ur nian , fyllde år och fick min CK klocka av pojkvännen , hade minnestund för Hasse , piercade mig , åkte till tunisien och massa mer , underbar sommar.
 
Vad gjorde du på din födelsedag? Var på ett konfirmationsläger , åkte hem och gick på Hasses "begravning"
 
Hur skulle du beskriva din klädstil? Tillbakadragen 
 
 Vad fick dig att må bra? Min familj och pojkvän 
 
Vad fick dig att må dåligt? Skolan främst , hatad av alla i nian och några i andra klasser , mobbad och utfryst , bearbetade saker med min pappa ( som jag slutade ha kontakt med för några år sedan) m.m
 
Hur kommer nästa år att skilja sig från det här? Detta året kommer jag vara förväntansfull av allt , livet , lära mig  nya saker , lära mig nya människor , mer självförtroende
 
Något du vill säga till dig själv inför 2014? Ta vara på tiden , med vänner och familj. När du mår dåligt så blir det bättre , men det kan vara lite segt ibland . Gör det bästa i skolan och ta hand om dina nära och kära och var rädd om dig.
 
 

Gina Tricot

 
Since i got a presentkort ifrån Gina Tricot så sitter jag och funderar över vad jag ska lägga dem pengarna på . Jag ska åka in till stan en snabbis på söndag och spana in skorna och kolla om dem passar , och om inte , så köper jag lite kläder. Fick även presentkort på Åhlens så ska in på deras hemsida och spana lite.

Sparkle

 
Till nyår köpte jag världens bästa Isadora sand (någonting) nagelack , helt underbart! Jag älskar att fixa naglar och nu när det är vardag så ska jag leta fram ett perfekt vardags nagelack. Fick ett superfint nagelack i julklapp av min moster och jag ska till dem imorgon för att jag och Viktor ska passa deras son .
 
Vad vill ni se mer i min blogg? Mode? Smink? Videos? Tell me

work for it

 
Jag och Viktor tog en mys morgon med serie och sen åkte han för att hämta gym kläder. Vi möttes på gymet och jag gjorde lite rygg övningar. Årets första gym pass , gick väl sådär men det blir bättre , och svettigare. Längtar tills skolan kommer igång så att jag kan börja dans träna mer. Lever för att dansa mer eller mindre.
 
Ska ta på mig en ansiktsmask och sen hoppa in i duschen för att rensa tankarna. Jag tänker faktiskt bäst i duschen , allmänt liksom. Ikväll ska vi fira mamma som fyller 40 idag så det blir middagsmys och kanske någon film ikväll.
 

första januari tvåtusenfjorton

 
Jag och Viktor kom hem vid halv fyra tiden efter en helt underbart lyckad kväl . Trevliga vänner , middag , på spåret - som mitt lag vann förövrigt och ett riktigt härligt tolvslag. Vi gick ut i Utby och började skjuta raketer och skålade. Fick min första puss för iår och ringde nära och kära för att önska ett gott nytt år. 
 
Imorse blev det frukost på sängen av den underbaraste flickvännen ever ( jag ) och mys framför Grey´s Anatomy och The Greatest. Sen vid sex tiden åkte jag hem och tog en dusch och nu är jag här framför datorn och bloggar.
Viktor kommer förbi lite senare och imorgon blir det gym , tagga!
 

New years eve

 

RSS 2.0