TBT - Tunisia

Jag och Viktor utan vårat hotell vid stranden
 
Jag och Viktor testade på fisk spa sista dagen , det va jätte creapy!
 
 

Shine

Igår var jag i skolan och körde ett jobbpass på eftermiddag/kvällen. Skolan och jobbet gick bra så det var riktigt roligt och blir otroligt peppad inför nästa vecka. Efter jobbet åkte jag hem till Viktor för en myskväll , vi gick och la oss tidigt eftersom han skulle upp tidigt till skolan . Så imorse när Viktor åkte så kunde jag inte somna om så jag kollade på en jättedålig film på swefilmer ( Young , Singel , Angry).
 
Idag ska jag ha en "me - dag " , jag ska epilera benen , ha ansiktsmask , fixa naglar osv osv. Jag och mamma köpte hem en jättegod lunch för en stund sedan så jag är på bästa humöret idag! 

25 februari


Nu sitter jag trött och dessutom lite sur för att jobbet inte gick bra alls idag , men jag taggar till torsdag istället ! När jag kommer hem så väntar min pojkvän på mig så vi kommer väl att äta lite kvällsmat och sen gå och lägga oss eftersom jag har skola imorgon. Idag efter skolan så stannade jag kvar som sagt med oliver och vi pluggade lite och det blev supermysigt , det får göras om helt enkelt !


Vad händer ?


Inom kort så kommer ni få er en liten överraskning , kan ni gissa vad det är ?


S

7798304360

The Sun is shining


Just nu sitter jag på vagnen mot skolan , jag åkte tidigare idag för att Felicia var lite tidig så jag tänkte hålla henne sällskap. Idag ska jag prata med rektorn om jag kan lägga till en kurs då jag vill läsa språk (kanske ) , så vi får se om vi får ihop det . Efter skolan ska jag få sällskap av oliver då jag börjar jobba fem så då kan jag likaväl vara i skolan tills jag börjar , och lite sällskap skadar aldrig . Ha en bra dag !

Träningsmotivation

 
 - Träna någonting man tycker om gör att det blir enklare och dessutom roligare. Tycker du inte om fotboll , träna inte fotboll då , hitta en annan träningsstil. Jag har gått i acrobatik , jazzdans , musikal , karate , capoeria , konståkning , balett osv . Man kan nästan alltid hitta en sport man kan gilla , eftersom alla gillar olika så testa på den där nya sporten som din kompis pratade om , det är värt ett försök , eller hur?
 
- Lägg träningen på en rimlig nivå eftersom det värsta som finns är när man sätter ett mål på 10 armhävningar och sedan inte lyckas . Sätt istället ett enklare mål som du vet att du kan uppnå och bevisa sedan för din egen skull att du kan visst göra mer än tre armhävningar och känn dig grym efteråt istället. Kör heller inte för hårt i början när du väljer att komma igång med träningen , kör en gång i veckan och rör dig sedan uppför istället för att shocka kroppen allt för mycket.
 
- Ha ett mål är något som gör att det blir mycket enklare att träna , och därför ska du ( se ovan) inte lägga allt för höga krav på dig själv. Du måste ha en mening med att träna , vill du bli av med ett par kilo , vill du vara hälsosam , vill du bygga muskler , träna istället för att kolla på serie osv. Vad är ditt (RIMLIGA) mål?
 
- Variera dig . En varierad träning gör det både roligare och bättre för kroppen . Liksom det är viktigt att äta en varierad kost så behöver kroppen arbeta på olika sätt. Testa att gå ut en lite längre runda med hunden , cykla till skola / jobb , testa simträning osv. Detta är väldigt bra för kroppen och gör att du mår bättre!
 
- Va snygg! Att ha nya kläder / skor / träningsgrejer gör att man känner sig extra bra och boostar självförtroendet lite extra. Det behöver absolut inte vara dyra kläder eller skor utan kanske låna din systers tröja istället för din , det räcker! För jag vet av egen erfarenhet att jag ALDRIG skulle kunna gå i degkläder på gymmet , då ser jag inte hur min kropp arbetar på samma sätt och jag känner mig otroligt lat.
 
 
Här var lite tips på hur man ska komma igång med träningen och lite annat smått och gott , do you like?

Serie tittande

 
 
 
Jag kom hem för en liten stund sedan och sitter och ska fortsätta mitt serie tittande av Pretty little liars , det är sp spännande! Jag och "R" gjorde en spännande sak idag som sagt efter skolan som ni kommer att få veta mer om inom kort. Ikväll kör jag två träningspass med Andrea (min danslärare) . Mellan dansklasserna så ska jag försöka plugga lite matte men det låter alltid bättre i huvudet när man säger det än när man verkligen ska göra det , tyvärr...

Wanted - light

 
Något min garderob är i desperat behov av är ljusa skjortor / blusar. Jag tycker att jag har en alldeles för mörk garderob och behöver ljusa upp den en hel del. Jag har mycket i huvudet just nu och många bollar i luften så har inte riktigt tid för att shoppa men önsketänka får man ju alltid lov att göra. 

Sun , shine

   
 
Startade dagen med en lugn och mysig frukost som sedan inledde en händelserik dag. Först ska jag till skolan och klippa det tråkigaste någonsin (lika längd för er frisörer) . Därefter ska vi skriva en uppsats på engelskan om saker jag hatar ex västtraffik , misshandel , lärare osv, men det finns ju så mycket?! (Tyvärr). Därefter ska jag och "R" göra ett hemligt projekt som ni kommer att få veta inom kort. Därefter blir det två träningspass och lite plugg .
 
Så ser min dag ut just nu men det brukar alltid vara någonting som gör att det inte alltid blir som planerat , haha!
 

Svar på tal

 
För er som kanske har missat det så jobbar jag på ProVoice i Göteborg som telefonförsäljare. Jag jobbar tre dagar i veckan och kör 4-6 timmars pass. Det är jätte trevligt folk och en god stämmning. Har kört min första vecka och den har gått bättre än planerat. Jag säljer då kostilskott åt Grace Wellness med deras produkter som heter Xantan och Reducer. Och under denna veckan så har jag sålt fem stycken så det börjar bli bättre hehe.

Work




Jag har precis kommit fram till jobbet och ska köra veckas sista pass och nu ska jag kötta gärnet. Efter detta passet så har jag jobbat 18 timmar så lite pengar blir det åtminstone . Jag ska sitta och förbereda det sista innan vi kör igång här och prata lite med tjejerna , ha en bra förmiddag sålänge !

Sugar nails

Efter en slitig vecka så har jag äntligen haft en "relativt" lugn dag med fruktsallad , ny epilerade ben , träning , nya fixade naglar och PLL. Jag ska strax ta hand om tvätten och fixa lite mer mat. Ikväll kommer mammas väninna förbi och så blir det mys framför melodifestivalen. Jag har tyvärr varken höga förväntningar eller någon aning om vilka som kommer delta ikväll . Ska fortsätta med Pll innan jag kommer tillbaka till verkligheten.

To do list

 
Ursäkta för att bloggen har haft en otroligt dålig uppdatering men jag har faktiskt inte haft tid . Jag har varit i skolan , tränat , jobbat och sen varit lite med Viktor den stunden som blivit över. Jag är helt utmattad efter denna veckan och ännu är den inte över , här ovan ser ni saker som jag MÅSTE göra idag och jag känner verkligen inte för något utav det . Jag har massor i mitt huvud just nu och Viktor har till och med sagt att jag inte "hänger med". 
Jag ska försöka klämma in bloggen så gott jag kan och hitta på lite roliga saker att blogga om. Nu ska jag fixa jobb grejor , sånt man älskar...
 

Gym time




Good morning grey sky


God morgon ! Jag kom hem klockan åtta i morse eftersom Viktor skulle till skolan och jag inte började förens halv tolv , så när jag kom hem gick jag och la mig vilket var otroligt skönt ska ni veta. Idag blir det två lektioner sen en kund i salongen , vilket idag blev Viktors mamma , så det blir kul . Efter det måste jag skynda mig till jobbet för idag ska jag bannemej sälja massor . Igår gil det nämligen inte så bra men fick tips ifrån våra coacher . Förövrigt så har jag och Viktor varit tillsammans i 18 (!!!) månader idag , vilket är superhärligt verkligen. . Jag skulle egentligen överraskat honom med massa mys idag men eftersom jag är borta 8-22 så blir det tyvärr inget med det . Jag har i alla fall hunnit tvätta och fixa på mitt rum så nu ska jag bara hinna fixa mig på 10 min , men det löser vi , så nu kör vi!


The grey sky Will fall


Igår kom jag hem vid halv tio tiden efter jobbet , jag fick gå hem några minuter tidigare eftersom hela systemet knasade. Men det verkar vara ett jätte härligt gäng så det känns skönt . Har även två kompisar som förmodligen kommer att börja jobba där (provoice) . Idag blir det en dag som innefattar en kort skoldag , dans och möjligen lite konfa. Jag behöver plugga idag så får slänga in de innan träningen idag . Annars är allt bra med mig , frisk , glad och full av energi - ha en bra dag allihopa !


Work




Jag har blivit nominerad

 
Jag blev nominerad i något så himla mycket bättre än ölsvepartävlingen , nämligen en träningstävling (?). Tack älskade pappa för nomineringen . Jag ska strax bege mig till Adrianas för att köra dagens tredje pass och det lär bli svettigt. Så nu tycker jag vi håller denna tävlingen vid liv då den är en aning sundare haha!

Shake some ASS


Jag ska strax in i danssalen för dagens andra pass . Körde Box i skolan idag och kände hur oroligt mycket jag saknar karaten . Men nu satsa jag på dans och idag blir två danspass och ikväll mys med min pojkvän som kom hem igår. 


Nu kör vi

 
I lördags gick jag på fest med några vänner och det var trevligt , men jag behöver inte gå in på detaljer. Igår låg jag bara hemma i sängen och sov i princip hela dagen så det har inte varit en så "aktiv" träningsvecka. Men idag kör vi på stort. Eftersom jag har fått jobb så fick jag flytta en danslektion , vilket innebär två dansklasser på måndagen. Idag kommer det nog vara väldigt lugnt i skolan och ikväll efter träningen så ska jag träffa min älskling. Ush vad mycket man kan sakna en person !
 

Black bags

 
Jag är verkligen i behov av en ny "vardagsväska" eftersom den jag köpte i somras i tunisien har börjat förfalla ordentligt. Jag behöver en relativt stor väska där jag kan både få plats med skolböcker och träningskläder. Men eftersom jag är såpass liten så kan väskan inte vara FÖR stor för då ser jag ännu mindre ut haha. Har ni några förslag på bra , svarta , mellanstora väskor?
 

Alla hjärtans dag

 
 
Gårdagen spenderades med Elin berg och Zack hemma hos mig för att senare åka vidare till stan för att se De vet du. Dem spelade två låtar vilket sög så vi åkte rätt snabbt hem till mig för att dricka te och prata lite. Fick förövrigt en alla hjärtans dag puss av Elin , framför donken , haha! 
 
Idag ska jag bara ta det lugnt framför datorn , kanske ska ringa elin om en stund och fråga om det finns något kul att göra. Annars spenderar dagen framför Pll.

 
 

P-stav och jobb

         
 

Idag var jag på ungdomsmottagningen för att sätta in en p-stav och jag var supernervös. Det kändes och var obehagligt men det är det bannemej värt för 3 år. Jag har varit på mitt JOBB idag , ja ni läste rätt. Jag har fått ett jobb och börjar på tisdag. Jag var där för info om lön och hur allt fungerar. Vilket kommer bli superkul . Jag kommer att jobba med två andra tjejer i min ålder som verkade jättetrevliga så det blir nog inga problem. 
 
Jag är dock väldigt trött idag så idag kommer min blogg inte att vara så spännande. Nya tag i morgon - Lovar.

Nattuggla

Saknar min pojkvän och sommaren just nu
 
Gårdagen blev inte alls som väntat eftersom när jag sitter hemma hos Oliver med hans kompisar och kollar på film så inser vi att klockan är nästan två. Och nästa vagn gick halv fem vilket inte var så uppskattat av mina föräldrar som skulle upp och jobba , FÖRLÅT MAMMA ! Hur som helst så satt vi där tills klockan blev halv fem och sen tog jag vagnen hem och däcka för jag är ingen nattmänniska i vanliga fall.
 
Idag ska jag till **** och jag är mega nervös så ni får hålla tummarna för att jag kommer klara det. Sen ska jag hem och typ hurra över mig själv för att jag klarade det , haha. Ikväll ska jag på Utbildning så det kommer bli sjukt nice. Bye

Onsdag

 
Efter att ha suttit hos läkaren så ska jag dit för ytterligare ett besök i morgon - berättar mer om det i morgon. Ringde upp ******* och bestämde att jag ska komma dit i morgon för att fixa en sak - SUPRIZE . Gud vad mycket överraskningar jag har nu märker jag. Senare ikväll ska jag och lillasyster åka till kyrkskolan för lite trevligt och sen ska jag träffa en kille ifrån min skola. Vilket kommer att bli spännande. Ska börja med att fixa i ordning lite på mitt rum så att jag kan sova i min säng inatt haha.

OOTD

Tröja - Uniq / Jeans - gammla / Klocka - Calvin Klein
Idag känns det som en bra dag , faktiskt. Eftersom pojkvänen är borta och de flesta vännerna till mig är bortresta så finns det inte så mycket att hitta på nämligen. Men jag ska aldeless strax luncha med familjen någonstans i närheten om en liten stund , vilket ska bli mysigt. Sen ska jag hem och tvätta och fixa i ordning på mitt rum för att senare gå till läkaren ( inget farligt ). Kvällen kommer jag förmodligen spendera i kyrkskolan tillsammans med dem som fortfarande är kvar i Göteborg , haha. 
 
Så ser mina planer ut för idag och det är helt ok faktiskt. Hade velat åka till stan men gör de om någon dag istället. 

Wanted

 
I morse satt jag och kollade på lite heminredning eftersom vi ska fixa i ordning våran hall. Passade även på att spana in och klura ut vad jag vill göra med mitt rum. Jag vill ha det ljust och cleant . Jag skulle egentligen vilja måla hela rummet vitt men får se hur det blir med den idén haha. Jag vill ha så lite möbler som möjligt i mitt rum och ha ordning och reda. Ovan ser ni lite vad jag vill införskaffa mig till mitt rum. Jag har fortfarande inte klurat ut hur jag ska göra med min garderob , men vi får se hur det blir med det.

Valentine underwear

Allt ifrån H&M
 
Jag vet inte hur ni är på alla hjärtans dag eller när ni "firar något extra" men om jag utgår ifrån mig själv så ÄLSKAR jag att köpa nya underkläder att att jag känner mig extra fin. Jag älskar att köpa nya underkläder men tyvärr hatar jag själva letandet av underkläder. Men jag ska nog allt se till att köpa lite nya underkläder eftersom ( som ni ser) så har H&M fått in en massa snygga underkläder , som även jag kan köpa . Jag har nämligen en besvärlig bh storlek så har en svart , en vit och en ljusrosa liksom...
 
Hur som helst , ni som är i förhållande , singlar , eller något annat , jag tycker ni ska unna er något allra extra på alla hjärtans dag - andra dagar också men framförallt då. Använd din fina parfym , måla naglarna , mys med en vän eller pojkvän , unna dig själv lite nya underkläder. 

Vitamin bomb

        
 
Kom hem ifrån gymmet för en liten stund sedan och sitter och myser med musik i öronen och njuter av en god fruktsallad. En riktigt vitaminbomb kan jag säga i alla fall. Jag ska strax ta en dusch för att sedan pilla lite med datorn innan jag fortsätter mitt PLL maraton. FÖRRESTEN om några dagar kanske jag har en stor och härlig nyhet för er , nyfikna ännu? 
 
 
 
 

 
 
 
 

 
 

Blod svett och tårar

 
 
 
 

My body

 
Såhär ser min kropp ut i dagsläget och jag är relativt nöjd. Jag är smal , men jag är absolut inte lika vältränad som jag vill vara , men det går alltid att fixa . Jag är ju trots allt påväg till min drömkropp. Just nu är det en hel del träning i bloggen och jag hoppas att jag kanske kan få någon av er att sätta upp ett mål med träningen.
 
Jag har tex tidigare tagit 90 kg i benpress , vilket jag är riktigt stolt över. Men tyvärr la jag av med träningen ett tag så nu ska jag jobba mig upp igen för att nå mitt mål. Jag har tidigare lagt upp hur jag vill att min drömkropp ska se ut så jag kommer att lägga upp bilder då och då för att försöka peppa er ( och migsjälv) för att se förändringen.
 
Jag ska på ett läkarbesök vid fyra tiden och därefter ska jag bege mig till gymmet för att komma ett ministeg närmare mina mål.
 

TÄVLA OCH VINN

 

 

Hos Toluna kan du bli medlem och få presentkort från kända varumärken som H&M, Kicks, Åhlens med flera.

För att få presentkorten svarar du bara på marknadsundersökningar från välkända företag som bland annat undrar vad du tycker om deras produkter. KLICKA HÄR för att delta

Här är priserna: 

1 vinner 20 000 kr
1 vinner 10 000 kr
1 vinner 5 000 kr
2 vinner 1500 kr
3 vinner 1000 kr
12 vinner 750 kr


Fit insperation

 
Detta hjälpte mig att komma till gymmet idag 

Training headphones

 
 
 
Något som är otroligt viktigt när man tränar är bra hörluarar. De ska sitta bra men inte så att man känner sig instängd och även spela musiken med bra kvalité. Men det kanske inte är det allra lättaste att hitta och det finns i alla möjliga olika prisklasser - ifrån 100 - oändligt undefär. Jag har hört att hörlurar som på bilden ovan ska vara grymma , de till vänster kommer ifrån teknikmagasinet och kostar bara 100 kr. Har ni några favorit hörlurar?
 
Här får ni lite härlig träningsmusik som kan göra det roligare att träna och motivera en extra mycket :
 
Timber - Pitbull
Jubel - Klingande
Tsunami - Dvbbs
Burn - Ellie Goulding
Addicted to you - Avicii
Can´t hold us - Mackelmore & Ryan Lewis
We can´t stop - Miley cyrus

Brunch

 
Imorse vaknade jag av att målaren kom förbi igen , riktigt härligt att börja få i ordning här hemma. Han kom förbi och fixade och när han hade gått så gick jag upp ur sängen för att äta lite frukost/lunch och fortsätta mitt Pretty Little Liars maraton. Hitills har jag inte gjort något vettigt utan bara suttit vid datorn så jag ska strax bege mig till gymmet , trots att jag inte har någon motivation tyvärr. Bättre att gå dit och försöka istället för att bara strunga i det , tycker jag i alla fall. Bye

VeckoRevyn

 
Häromdagen kom mamma hem med tidningar till mig , bla VeckoRevyn . En riktigt bra tidning med ordentliga tips och idéer. Mycket spännande att läsa om och man kan tycka till en hel del. Och just nu har dem ett SUPERBRA erbjudande:
 
3 nr av VeckoRevyn + cybershadow och eye dust från Make Up Store + lyxig kuvertväska för endast 99 kr (+ porto 29:50)! Tillsammans med Veckorevyn.com ger VeckoRevyn det bästa av shopping, kläder, smink, skönhet, kändisliv, relationer, sex, kärlek och karriär – bland mycket annat.
 
KLICKA HÄR om ni tycker som jag , att det är GRYMT!

Dream body

 
Det är ungefär såhär jag vill att min ska se ut , eller snarare det är ett mål . Jag vill ha en vältränad kropp med synliga muskler men inte se "STOR" ut. Jag vill ha en välformad rumpa , synliga konturer på magen och snygga ben och armar. Sen har jag ju min ryggsjukdom att fightas med så ryggen är ju ett måste , men om jag spänner ska det synas att jag är tränad. Jag vill se hälsosam ut. 
 
Jag tränar i dagsläget 3 dagar i veckan på Adrianas dansskola och sen tränar jag MINST 2 gånger i veckan i gymmet. Om vi ska prata mat så äter jag normalt , jag äter protein, kolhydrater etc. Jag har dock ingen förkärlek för grönsaker men jag försöker. Äter ungefär en fruktsallad om dagen så jag får i mig lite nyttigt åtminstonde. 
Jag äter/dricker inte godis,chips,läsk,alkohol,juice etc och det är absolut inget problem för mig.
 
Vill ni att jag ska lägga ut mer tränings grejer på bloggen?

Homosexualitet är ingen sjukdom

 
 
Igår satt familjen och kollade på QX - galan och det hände massa skoj. Men det som shockade mig allra mest är att det BARA är 35 år sedan homosexuallitet blev "okej". Innan dess räknades homosexuallitet som en sjukdom och det var till och med några stycken som blev sjukskrivna då de var Homosexuella , helt sjukt. Det är ingen sjukdom att älska någon. Det finns så otroligt mycket hat i världen så ta inte bort kärleken som finns! Men i många andra länder än Sverige så blir man dödad om man har en annan läggning vilket gör mig rasande och gråtfärdig.
 
 
 
Här är ett urdrag ifrån RFSL.SE om THE BIG DAYHomosexualitet betraktades som en mental rubbning fram till 1979 i Sverige. RFSL hade arbetat för att få bort denna klassifikation ända från januari 1971 men de vanliga metoderna med uppvaktningar och brev verkade inte ha någon effekt alls. I USA hade det amerikanska psykiatrikerförbundet avskaffat sjukdomsklassificeringen av homosexualitet 1973. Socialstyrelsen är den myndighet som ansvarar för sjukdomsklassifikationer i Sverige.
 
Mitt under pågående Frigörelsevecka, onsdagen den 29 augusti, samlades demonstranterna och gick in i trapphuset på Socialstyrelsen ett par-tre i taget för att inte väcka för stor uppmärksamhet. Efter att ha satt sig i trappan vecklade man ut en banderoll, och skanderade talkörer, bland annat ”Vi är arga inte snälla, vi är homosexuella, nu ska sjukdomsstämpeln bort, annars blir processen kort”. Någon sägs ha blåst visselpipa så att det skallrade i dörrarna. Antalet deltagande är osäkert men kan enligt foton och vittnesmål antas ha varit cirka 30-40 personer. Polisen larmades och ville köra iväg demonstranterna och ordväxling uppstod. Efter ett tag begav sig poliserna dock iväg då de ”av princip inte ingrep mot fredliga demonstranter”. 
 
Barbro Westerholm, den nya generaldirektören, kom ut och satte sig i trappan med de demonstrerande och efter en stund gick ett par personer iväg och diskuterade med henne. Hon var helt klar över vad som behövde göras och var villig att hjälpa till. Westerholm mötte motstånd inom Socialstyrelsen men kunde dra det hela i hamn ganska snart och den 19 oktober 1979 förändrades Socialstyrelsens diagnosregister. Nu var det inte längre en sjukdomsdiagnos att vara homosexuell i Sverige.
 

Spring jackets

 
Satte mig och kollade på lite jackor nu inför hösten och såg dessa två ifrån Zara och jag är helt tagen. Så otroligt snygga. Jag kommer definitivt utöka min vårjacke-kollektion nu till våren . Sen är det snart dax för mig och mormor att åka till Budapest så där kanske man hittar något snyggt. Sen lär bomberjackor säkerligen bli populärt i år men men.

Spain

 
För en liten stund sedan kom mormor förbi oss för att prata om våran resa till Spanien. Det är nämligen så att min kära mormor fyller 60 i år och vi ska därför fira henne genom att åka till en villa i Spanien . Vi kommer att vara 11 personer som kommer att åka dit i oktober - oj vad jag längtar! Detta är villan det lutar åt och det ser supermysigt ut.
 
Sov ut ordentligt idag efter att ha nästan gråtit över hur DÅLIGT melodifestsivalen var igår , ush! Hur som helst så ska jag gå och dansa lyrical modern , därefter kanske jag knatar vidare till gymmet om jag orkar. 

Dark spring

 
 
KLICKA på bilden för att kolla vart allt kommer ifrån och vad det kostar !
 

Pretty little liars



Jag klev nyss upp ur sängen och har precis gjort en mysig frukost. Jag är helt besatt av Pretty little liars just nu så kollar på det 24/7. Än så länge har jag några småplaner för idag , möjligen åka till pappas jobb och ta en fika eftersom han jobbar på De matteo , sen får vi besök av mammas kompisar idag till Melodifestivalen som vi kommer att sitta och bedöma - kul!
 
Jag känner mig så otroligt insperationslös , ni får hjälpa mig lite , vad vill ni se mer? Insperation , outfits , videos etc?
 

HÅRTIPS 2014

 
Något som jag har börjat se bli allt mer populärt är hippie band som jag kallar det. Det funkar till lockigt hår OCH rakt hår. Det gör att det ser mer fixat ut med ett enkelt hårband i pannan. Jag kommer defenitivt införskaffa mig fler hippie band nu inför sommaren som jag kan piffa upp en outfit till.
 
Finns att köpa på H&M för under 50 lappen , Glitter , Åhlens , osv.

Nails

I onsdags målade jag naglarna med detta grymma nagellack - det sitter bra och torkar snabbt!
 

Igår var jag hur trött som helst efter en mycket påfrestande vecka. Mycket känslor bubblade upp vilket tar en himla massa energi. Så igår va jag hur trött och seg som helst men åkte till pojkvänen eftersom han åkte idag. Han åkte hemifrån vid 4.00 så jag va inte så vaken då , haha. Viktors föräldrar började tidigt så jag fick ta bussen hem vid 8.00. Våran målare är i full gång i hallen medan jag kollar på PLL och degar. Ingenting vettigt planerat idag men slänger senare upp ett inlägg som jag vet kommer bli uppskattat !
 

Outfit of the day

 
Jenas - oldies / T-shirt - Cubus / klocka - Celvin Klein / Halsband - Gina tricot
 

ROOM TOUR

 
 
Jag har äntligen tagit tag i att fixa en visning av mitt rum så här får ni! Dock inte bästa kvalitén men ni ser i alla fall ungefär hur det ser ut. Jag är fortfarande inte riktigt klar med garderoben men det är gå gång . Vad vill ni mer se i bloggen?

THIS or THAT

Bild ifrån nyårsafton innan jag börjat fixa i ordning mig 
 

FAMILJ VÄNNER / POJKVÄN

(Alla är lika viktiga för mig).

TV / FILM / SERIE

VATTEN / MINERAL VATTEN

GODIS / CHIPS

FRUKT / GRÖNSAKER

HEMMA / BORTA

(Beror verkligen på var borta dock).

KLÄDER / SKOR

VINTER / SOMMAR

JUL / NYÅR

HEMMAKVÄLL \ FEST

MOBIL / DATOR

 

In to hell , Again


Jag är just nu på gymmet för andra gången idag och känner mig så otroligt stolt över migsjälv. Körde först rygg och ben efter skolan och nu har jag precis tränat klart rumpa och gått på crosstrainern och brännt lite kalorier. Jag kommer att vara helt död i morgon och då har jag bara att se fram emot lite MTV dans. 




Alla hjärtans dag present - kille

Här är lite tips inför alla hjärtans dag för er tjejer/killar som har en bästa killkompis eller pojvän. Måste även påpeka att när jag la upp ringarna så var det inte "förlovning" utan mer kärleksringar. Att man hör ihop liksom , lite svårt att förklara . Men lite som Andrea hedenstedt i alla fall , hehe.
 
Det behöver inte vara dyrt utan det är bara själva tanken som räknas , en middag , en dag på stan , en fika , mys med någon film hemma osv. Själv spenderar jag alla hjärtans dag själv , i år igen... Eftersom min pojkvän är i Frankrike och åker skidor , den lyckosten. Får väl åka hem till Felicia och mysa lite istället.

Tredje februari


Gårdagen bestod av en lång kväll hos familjen Berntsson bestående av Risk ( ett grymt spel förövrigt ) . Det var super mysigt och efter fyra timmars spelade vann min pojkvän , men jag kom faktiskt tvåa! 

Just nu sitter jag på bussen mot skolan , måndag , det säger väl det mesta . Ska försöka krypa till gymmet idag för ett rygg och ben pass innan eller efter dansen. Försöker att minska dö tiden och öka träningstider , känner mig så otroligt stolt ! Ha en bra dag <3


En av fem hallon

 
Igår kikade jag på Spring Breakers innan jag skulle gå och lägga mig ,  Vilken besvikelse! Den var jätte jobbig att se på och seg och rätt tråkig faktiskt. Inget jag skulle rekomendera alls. Mycket naket för den delen också och så. Jag trodde jag skulle gilla den eftersom Vanessa ifrån HSM , Selena Gomez och Hanna ifrån pll var där men ack vilken besvikelse.
 
 

Pass ett


Jag har nyss tränat klart och har suttit och pratat med en gammal klasskamrat ifrån högstadiet , vilket var trevligt . Jag ska strax knata vidare till min dans där jag ska köra lyrical modern. Därefter ska jag hem till Viktor för mys och spel med hans mamma och vännina . 


ÖKA DITT SJÄLVFÖRTROENDE

PLANERA       LYSSNA     SKRIVA DIKTER / NOVELLER     SJUNGA     PRATA      KRAMAS
 
ORGANISERA     VARA ENVIS     SPARA PENGAR     SÄGA MINA ÅSIKTER      FÖNA HÅR
 
VARA SNÄLL    SVENSKA    TA HAND OM DJUR     MÅLA NAGLARNA     SKRATTA
 
PLUGGA    VARA KONFIRMATIONS LEDARE    ÄTA SÖTSAKER    TÄNKA REALISTISKT   
 
SKRIVA FINT    TRÄNA    
 
 
 
Jag tänkte köra lite självförtroende boost här på bloggen och jag börjar med att man ska intala sig själv att man verkligen är bra på saker. Det kanske låter lite fjantigt men när man väl skriver upp det så mår man faktiskt mycket bättre. Ovan kan ni se NÅGRA saker av de jag är bra på som jag nyss kom på.Jag blir så trött och ledsen på folk som säger att dem inte är bra på någonting för det är dem visst. Att måla , lyssna , vara rolig , plugga etc , det finns så många små ting som man kan vara bra på . Det finns faktiskt ingen som inte är bra på något så inse att du är bra på MASSOR!  
 
VAD ÄR DU BRA PÅ?
 

Melodifestivalen - omdöme

 
 

Yohio - konstiga kläder då han ser ut som en actiongubbe , hahah! , hans röst var rätt så falsk många gånger

Mahan - jätte konstigt sångröst / läte , gillade den verkligen inte

Linus - otroligt mysig låt , men rösten passa inte ihop med resterande tyvärr

Elise - för lättklätt , dansband musikaktig , blää

Alvaro - FALSKT , tag i skrev vilket är jätte sliskigt och inte alls uppskattat här.

Ellen - mysig , vacker röst , Helt klart godkänt

Sylvester - ush , hans röst haha

Helena - grym !


Fotografering del 2

Foto: Rebecca Buijs & Rebecca Byrö / Stylist: Jennifer Dalberg / Modell: Andrea Leijon (jag)
 

Jag är så otroligt stolt över dessa bilder , faktiskt. Det var roligt att bara inte tänka , röra sig och se naturlig ut . Jag har pratat med Rebecca och vi kanske ska fixa lite fler fotograferingar utanför skolan , låter väl superkul?
 

Fika stund

 
Hallå där mina kära bloggläsare , hur mår ni idag? Själv har jag haft en supermysig fika stund med mamma , pappa, syster , Viktor och hans föräldrar. Det blev över sju olika sorters kakor som mamma bakat , bullar och fruktsallad. Jag är nyttig och äter / dricker inte massa sött så jag njöt av den supergoda fruktsalladen.
 
Idag har jag inga planer framför mig eftersom min pojkvän åkte hem för att plugga. Jag får väl sitta och skriva lite på min novell , läsa en bok eller kolla lite serier , mysa helt enkelt. 



RSS 2.0