Resturang räkan



 
Sitter på Restaurang Räkan och myser med la familia där vi firar min morfar som fyller år. Supertrevligt ställe verkligen , mysig miljö. Efter middagen ska jag vidare till Berntsson´s för att mysa framför Grey´s Anatomy och förmodligen även kika på lite så mycket bättre.

Sleep tight

 
Efter underbar dag/kväll med min underbara pojkvän så är det dax att sova. Idag har jag egentligen inte gjort så mycket förrutom städat , kollat på One three hill . Jag och Viktor kollade visserligen på The notebook som är en fantastisk film förövrigt. 
 
Imorgon ska jag iväg med familjen på dagen  ( berättar mer imorgon) och på kvällen ska jag träffa min underbara extra mamma kan man nästan säga . Sussi bor i stockholm så hon kommer ner då och då för att bland annat  träffa mig. 

Before i die

 
 
Starta eget företag
 
Ha en STOR walk in closet
 
Bara åka till Landvetter och ta första bästa plan någonstans
 
Åka på safari i Afrika
 
Ge blod till en blodbank
 
Åka till madame tussauds i London
 
 
 

Sneak peak

 
 
 
 
 

Under the dome

 
Jag har börjat kolla på en helt grym serie som går just nu - UNDER THE DOME . Helt galet intressant och lite läskig också. Det är en serie jag verkligen rekomenderar , för både killar och tjejer.
 
Förövrigt kom jag hem runt halv sex efter en sen dag i skolan ( slutade klockan 17.00 ). Kom hem och åt lite lunch (?) och sen har jag möblerat om i mitt rum eftersom jag börjat fixa i mina garderober. Förhoppningsvis kan jag börja fixa en video på rummet om några dagar när jag fått i ordning allt. Det är ju en hel del kläder att fixa i ordning.
 
 
 

Äntligen




Darling , come home

 
Idag ska jag äntligen få träffa min älskling igen , vi har inte träffats sen i torsdags , snart en vecka ju (!). Fast jag kommer nog inte vara så rolig eftersom jag kommer ha fullt upp med att göra i ordning mina garderober som blev ihop fixade igår kväll.
 
Jag har den jobbigaste (haha) dagen på hela veckan idag eftersom jag har matte , natur , svenska , historia. Bästa... Not

Doken


Sitter på doken med mina tjockis kompisar som äter cheese. Jag snodde lite balkonger som jag blåser upp och är glad som ett litet barn . 



Jag gillar inte julen

 
Jag tycks vara den enda som inte gillar julen , allt känns så himla mycket. Jag gillar när det är litet och simpelt och julen är ju totalt tvärtom. Jag gillar inte pepparkakor , alla tomatar som står överallt och jag gillar inte kyla.
Jag gillar inte julmat och tycker stan är för överpyntad konstans.
Jag gillar inte vinter och snö/slask så tja , Julen är inte direkt min grej.
 
Gillar ni julen ? Varför , varför inte?

-

 
Ush vad trött man kan vara på morgonen ibland , har dock mig själv att skylla på eftersom jag har sovit hela helgen , haha. Ibland får man gotta sig. Jag och mamma ska på möte idag efter skolan så hela dagen kommer nästan försvinna där men som tur va avslutas kvällen med danslektion. 
 
Jag är dock superledsen eftersom jag inte kan närvara på dansuppvisningen då jag slutar klockan sex den gången man ABSOLUT måste vara på danslektionen , men får satsa på nästa år istället helt enkelt.
 

Today

 
Jeans - Dr Denim / Klocka - Celvin Klein / Tröja - Kappahl
 
 
 

Inredning

 
Kom precis hem efter en lång dag på mysiga (host) IKEA. Vi handlade garderoben till vänster , en spegel , en pläd och lite annat. Ska äntligen börja få iordning på mitt rum. Ska börja fixa redan ikväll och fixa med kläder och så vad jag ska kasta och ha kvar. Kanske ska ha en liten loppis på bloggen? Tja , får se hur jag gör.
 
Hur som helst så ska jag kolla på lite One three hill och små plugga lite. Sen lär det inte hända något mer spännande idag. 
 

Ikea



Frukost på Ikea är ju alltid något att sr fram emot ,nja . Ska leta efter saker till mitt rum , en spegel bland annat , men får se vad jag kommer hem med .
 
 

-

 
Min make up store fondation börjar ta slut och jag vill testa en ny fondation , men vet inte vilken. Den ska inte vara överdrivet dyr och den ska sitta bra . Jag ha blandhy och den ska täcka men det ska inte se ut som ett ton smink sitter i mitt ansikte , haha.
 
Har ni några förslag?
 
 

Lycklig



 
Viktor åkte till Dublin igår och jag fick nyss ett sms ifrån honom . Otroligt hur mycket man kan sakna en person när det gått knappt 48 timmar. Men imorgon kommer han hem så får se när vi ses . Blir förmodligen på Tisdag eftersom jag har en sen träning på måndag. 
 
Visst har jag fått en ursnygg bloggdesin förresten? Tack vare Evelina så kan jag äntligen sluta nojja över min fula desin och ta tag i bloggandet. Tyvärr har det inte hänt så mycket på senaste men nästa vecka blir det annat ska ni se.
 
 
 

Summer time

Jag i somras på ön 
 

Idag är det en grå och trist dag då man längtar tillbaka till sommaren . Till att vara brun , vara ute sent varje kväll , grilla , bada och vara utomland. Idag ska jag vara duktig och städa hemma samt plugga. Har ett prov nästa vecka så det kan jag allt få bra betyg på , haha. 
 
Förövrigt håller jag och en viss E på att fixa en ny bloggdesin till mig som är uppe inom kort. Sen är jag väldigt nyfiken på vad man vill läsa i min blogg?
 
Mer bilder på mig?
Mer outfits?
Frågestund?
Videos 
Etc

Simple nighwear

 
Något jag tycker är otroligt mysigt och dessutom sexigt är morgonrocks likande pyjamasar (?). Det finns så himla mycket söta sovplagg , det finns även super fina rutiga långbyxor med ett linne till som är supermysigt och snyggt. Detta är något jag behöver införskaffa mig då jag annars tar på mig ett tar slitna mjukisbyxor och en band tröja , haha . 
 
Dessa är ifrån H&M och Cubus , var brukar ni handla era sovplagg?

Erik

Jag slutade vid ett tiden idag så har varit hemma en stund och ska strax fixa med min redovisning inför imorgon. Har myst med Erik en liten stund , men han va rätt trött idag så lekte bara en liten stund. Och ikväll smäller det , ikväll blir det Catching fire ! Hoppas den är superbra. Ska se den med min mamma för vi älskar böckerna , så får se om filmen lever upp till boken , vilket dem dock inte brukar men aja..

Monday afternoon

 
Jag kom precis hem efter att haft en intensiv frisörlektion . Nu när jag är hemma ska jag fixa klart min engelska redovisning och sen ska jag leka med hamstern Erik och städa mitt rum. Ikväll blir det dans och massa mys med te och serier innan jag lägger mig. Ska även gå på CATCHING FIRE på onsdag , WIHOOO!
 
Någon mer som ska? Och vad tror ni om filmen?
 
 
 
 

Tränings motivation

 
 
Nej nu ska jag ta på hårdhanskarna och börja träna och äta rätt på riktigt. Nu blir det ina sötsaker eller skräpmat
Dvs INGET Donken , Subway , chips , godis , bullar , läsk , pizza etc. Jag ska köra stenhårt.
 
Jag kommer ihåg när jag gick i femte klass. Jag tränade karate fyra gånger i veckan , musikalteater en gång i veckan , konståkning en gång i veckan , capoera en gång i veckan plus att jag hade extra idrott i skolan
( fyra h / veckan). Jag valde senare bort först capoerian , därefter konståkningen och satsade istället extra mycket på karaten . Började i en ny klubb och började tävlingsträna. Jag har nog aldrig varit så vältränad och välmående som då. Men nu ska jag komma igång igen.
 
Jag skriver dethär mest för att peppa mig själv men även andra som läser detta. Istället för att kolla ett avsnitt på Pretty little liars eller vad ni nu tittar på så kör lite squats , armhävningar och sit-ups. Det går utmärkt att göra hemma och man känner sig duktig efteråt.
 
Just nu ligger jag på 45 kg och är 153 lång , och jag dansar 2 gånger i veckan. En bra början helt enkelt. Jag vill inte gå ner i vikt utan jag vill bli vältrand , och som dem fresta vet så väger muskeler mer än fett. Jag ska motverka min ryggsjukdom genom att träna rygg , jag ska få en fast rumpa och en snygg(are) mage.
 
Sen är jag inte heller den personen som går ut i kylan nu när det blir kallare ensam , men man kan ju alltid låna någons hund eller bara gå på stan med en kompis - frisk luft och motion. 
 

Onsdag


 
Just nu sitter jag på bussen påväg till kyrkgruppen , idag blir det femkamp , självklart kommer mitt lag vinna , hehe. 
Var tidigare och klippte mig och fikade med min underbara mormor innan mitt utvecklingssamtal. Klippte i skolan idag och det blev inte rakt kan jag ju säga ...

About time



Nu blir det bio mys med min underbara mor. Vi har strosat runt på stan och nu är det fax för att äta lite nötter och kolla på About Time. Och i morgon kommer min underbara syster hem ifrån Frankrike. Hon och pappa var med på "pappa-barn planet. Kommer ha en super glad syster som träffad Sean banan mer haha . 

Grey sunday

 
Idag har jag på mig svarta dr Denim ifrån Fiorucci och en topp ifrån Tessie. 
 

Party

 
 
 

You make me smile

 
Nu har jag precis vaknat och ska äta frukost med familjen . Idag är det kalas som gäller och mamma har bakat en väldans massa gott som ni kommer få se lite senare idag på blogen. Jag ska ta och fixa i ordning mig och mitt rum inför alla gäster som kommer nu så bloggar jag mer senare.

NEW YORK

 
Jag är så himla sugen på att åka till New York eller London. Ta en weekend med några kompisar eller pojkvänen , det hade varit så himla mysigt. Jag får väl spara ihop "lite" pengar så kanske det blir av. Jag och mormor ska ju faktiskt till Budapest på spa weekend nästa år men det är ju trots allt ett tag tills dess. Hade velat åka bort i vinter till något varmt land . Vill inte vara kritvit på vintern utan solbrun .
 
Just nu sitter jag och kollar på serier och läser lite bloggar , är otroligt trött idag så jag ska nog ta en dusch och sedan krypa ner i sängen med lite plugg och mys med en kopp te. Idag har jag verkligen inte gjort någonting.. Vaknade vid halv ett och kollade på Grey´s Anatomy med Viktor till fyra sen kom jag hem och har i princip bara suttit vid datorn och inte gjort något , eller jo , målat naglarna. I morgon blir det kalas så då blir det iallafall full fart. 
 

New in

Topp - Tessie / Stickad polotröja - Kappahl
Bh - Lindex / Dr Denim mönstrade - Carlings / Dr Denim svarta - Fiorucci
Min älskade jacka ifrån Mango <3
 
 

Duktigt Andrea

 
 
Eftersom jag är så himla duktig så glömde jag min kamera sladd när jag åkte till Viktor så tyvärr blir det inga shopping bilder idag utan ni får dem imorgon. Jag och Viktor har iallafall ätit lite kvällsmat och han ska plugga och jag ska fixa mina naglar och sen blir det the tournament (?) grym film som man måste ha sett , tycker jag .
 
Ska försöka sova ut i morgon och senare på dagen kanske kolla på lite serier och ta det lugnt hemma medans viktor övningskör. Och på söndag blir det kalas för pappa och syster . Sen är lovet över , gött.
 

Indian food and shopping

 
 
Jag kom precis hem efter att ha varit ute på stan med min mormor och fått min sena födelsedagspresent , dvs en heldag på stan. Jag har fått en himla massa kläder och saker som jag ska ta kort på och lägga upp senare ikväll . Efter att jag har fikat klart med mamma , mormor och syster så ska jag sätta mig på bussen och åka till pojkvänen för en filmkväll med Grey´s Anatomy , lite plugg och nagelfix.

RSS 2.0