Tränings motivation

 
 
Nej nu ska jag ta på hårdhanskarna och börja träna och äta rätt på riktigt. Nu blir det ina sötsaker eller skräpmat
Dvs INGET Donken , Subway , chips , godis , bullar , läsk , pizza etc. Jag ska köra stenhårt.
 
Jag kommer ihåg när jag gick i femte klass. Jag tränade karate fyra gånger i veckan , musikalteater en gång i veckan , konståkning en gång i veckan , capoera en gång i veckan plus att jag hade extra idrott i skolan
( fyra h / veckan). Jag valde senare bort först capoerian , därefter konståkningen och satsade istället extra mycket på karaten . Började i en ny klubb och började tävlingsträna. Jag har nog aldrig varit så vältränad och välmående som då. Men nu ska jag komma igång igen.
 
Jag skriver dethär mest för att peppa mig själv men även andra som läser detta. Istället för att kolla ett avsnitt på Pretty little liars eller vad ni nu tittar på så kör lite squats , armhävningar och sit-ups. Det går utmärkt att göra hemma och man känner sig duktig efteråt.
 
Just nu ligger jag på 45 kg och är 153 lång , och jag dansar 2 gånger i veckan. En bra början helt enkelt. Jag vill inte gå ner i vikt utan jag vill bli vältrand , och som dem fresta vet så väger muskeler mer än fett. Jag ska motverka min ryggsjukdom genom att träna rygg , jag ska få en fast rumpa och en snygg(are) mage.
 
Sen är jag inte heller den personen som går ut i kylan nu när det blir kallare ensam , men man kan ju alltid låna någons hund eller bara gå på stan med en kompis - frisk luft och motion. 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0