NU SMÄLLER DET

 
 
Vad gör ni här? Jag har ju bytt blogg HIT

Hello March

 
Idag insåg jag att det redan var den 1a mars 2014 , redan liksom?! Men absolut inget negativt för det , inte alls , snarare tvärt om. En månad närmare sommaren och närmare massa annat spännande. Mars ska bli otroligt.
 
Ikväll är det dessutom melodifestivalsdag för att sitta och usha åt alla dåliga som är med i år , tyvärr. Fick även en inbjudan till en kompis ikväll men får se hur det blir . Jag är nämligen inte riktigt på humör idag för att åka iväg någonstans. Men får se hur kvällen avslutas , den som väntar får se !
 
Den 27 mars så åker jag och min underbara mormor till Budapest för en spa weekend. Vi kommer att bo i ett av de äldsta hotellen som finns där och det kommer att bli supermysigt. Någon som har varit där som vet något om shopping , mat , platser osv?
 
Jag får även min allra första lön av Provoice vilket är otroligt roligt eftersom det känns som ett jobb jag klarar av ett tag. Jag arbetar med trevliga människor och har roliga chefer , så jag ser nästan fram emot att komma dit och jobba på dagarna!
 
Jag ska även försöka övertala mina föräldrar om att få måla om mitt rum så att det blir vitt , får se hur jag lyckas men det hade verkligen blivit utsnyggt!
 
 

RSS 2.0