Nyårs förberedelser

 

Kom hem till Viktor för en liten stund sedan då vi ska äta här om en liten stund. Kvällens planer är att vara med goa vänner ikväll hos Joakim och fira det kommande året. Ser verkligen fram emot en helt fantastisk kväll med fantastiska människor. Det blir en kväll bestående av tre rätters middag och massa annat skoj.
 
Jag kommer att ha med min kamera ikväll så får hoppas att jag använder den så flitigt som möjligt. Hur ser er nyår ut?

NEW IN

 
I förrigår så åkte jag och Felicia till Ullared för att små handla lite. Hittade massa superbra saker som kommer att bli till användning. Men nu är plånboken tom så det ekar , haha. På bilden finns även saker jag fick i julklapp som jag inte hunnit visa upp. Fick även hem lite nya kläder igår som jag ska visa upp.
 
 

Julklappar

 

Adrianasdanshus

Bild lånad ifrån Adrianasdanshus.com
 
Igår fick jag en utav världens underbaraste julklappar , nämligen silverkort på Adrianas dansskola , dvs tre kurser/termin . Så jag satte mig vid datorn när jag kom hem och bokade Street fusion , MTV och Lyrical modern dans. Så jag kommer definitivt ha grymma träningsveckor nästa termin eftersom jag utöver detta kommer gymma minimum två gånger i veckan. 
 
Idag kommer jag att åka till farmor och farfar och fira jul. Vi kommer åka dit ikväll och äta middag och öppna paket . Vi sover även över där och får en liten mysig "helg" där. Nu ska jag titta lite på One Three Hill.
 

Julafton

 

23 december


Just nu sitter jag och hjälper Viktor att slå in de allra sista julklapparna inför imorgon . Vi vaknade vid ett tiden så vi har bara hunnit ta en sväng till Allum i princip . 

Imorgon kommer det vara otroligt svårt för mig att somna iallafall , haha. Jag älskar att öppna julklapparna , speciellt mina egna . Vi kommer att fira jul hos min moster med resterande släkt på mammas sida imorgon och det kommer bli super mysigt . 


22 december

 
Dan före dan före doppare dan , redan? Vart är snön ? Snart är det jul och det ska faktiskt bli riktigt mysigt. Men den eviga längtan till paketöppningen kliar i fingrarna. Idag är jag super trött men har en hel del att göra idag. Förresten så ska jag vara duktig och köra spinning (activio) med mamma så jag kommer nog somna gott ikväll.
 
Senare idag ska jag försöka fixa en video på hur mitt rum ser ut , trots att det inte är klart . 
 

Tidig julklapp



Idag gav Viktor mig en tidig julklapp - ett armband där det står våran dag vi blev tillsammans ( 20 augusti 2012) samt V ♥ A . Så otroligt gulligt ! Jag längtar så otroligt till julafton , det kommer bli super mysigt. Bara tre dagar kvar , och forfarande ingen snö....
 
Idag har jag bara tagit det lugnt , jag har beställt Thai mat idag till middag så det kommer bli mumsfillibabba! Ska ha en egen dag idag med ansiktsmask , fixa naglarna , epilera benen och försöka få iordning på mitt rum.
 

En sväng på gymet





New years eve

Detta hade jag velat bära upp på nyår , jag är helt galen i dessa glittriga klänningarna och marc by mj örhängerna . Ska dock spara rejält med pengar nu tills mellandagsrean haha. Jag vill börja fylla på min garderob med ljusa plagg eftersom jag har en rätt så mörk garderob.
 
Jag har ännu inte funderat över hur jag ska se ut på julafton , jösses , 8 dagar kvar?! Några tips?

Biffenandrea



Jag är på gymmet nu och köttar järnet så att jag kan känna mig lite duktig innan jag går och lägger mig . Riktigt seg dag idag , förutom sista lektionen som vi hade vikarie på , sjukt go snubbe hursomhelst . Ska bränna lite fett på löpbandet nu så bye

don´t wake me up

 
Idag var jag verkligen mega trött , jag hade en sån natt när man vaknar varje 10e min och behöver vrida och vända på sig. Så otroligt irriterande.. Men idag rullar jag/vi in på sista veckan i skolan före lov. Det har gått aldeless för fort men får väl ta ikapp de nästa termin .
 
Idag blir det skola och därefter gym , men jag ska försöka blogga så flitigt jag bara kan. Cio

Julbord

 
Jag var som sagt på Julbord i Borås med Viktor och hans familj , vilket var super trevligt och dessutom gott. Viktor och jag åkte sedan hem till mig för lite julmys , det blev inslagna paket och ett städat rum och nu ska jag leta upp en bra film som vi kan se på , några förslag?
 

Sneak peak

Jag sitter nu i bilen med familjen B och vi ska äta julbord i Borås . Här kommer även en sneak peak på dagens outfit. Idag har jag även lockat lite slarviga lockar så jag ser extra fin ut . Vet ännu inte hur kvällen ser ut men jag får ta det som det kommer . Cio

Victoria Secret fashion show 2013

 
 
Jag ÄÄÄÄÄÄÄÄÄLSKAR Victoria secret , kläderna , parfymerna och showen ! 

Lördag



Idag var jag ute med Astor och det var riktigt tråkigt väder ute. Mina converse är heller inte så vita längre , haha. Jag tog en lång skön dusch och hade hårinpackning och fixade naglarna , så nu känner man sig super fin igen. Jag har dock haft mega ont i magen idag eftersom det är den härliga veckan i månaden... Hur som helst så har jag en sjukt go träningsvärk i benen så det känns bra. 
 
Jag har inget planerat idag ännu , lite myskväll framför tvn med familjen kanske. Imorgon iallafall så är jag medbjuden på julbord med familjen Berntsson så det blir super mysigt.

Gym pass

 
Jag körde ett så himla grymt pass för att vara mig , haha. Jag ska ta en dusch efter ett avsnitt av Paradise Hotel och sedan kommer jag ta en sväng till De Matteo och fika lite. 
 
Cross Trainer 8 min - 1 km ( Nivå 2)
Ben spark 8x3 (15,20,25 kg)
Lår press (?) 5x3 ( 14 kg)
Vad press 10x3 (40 kg)
Rygg press (?) 5x3 (2 kg)
Squats 8x3 ( 5 KG)
Situps övningar
 
 
 

Brun som en pepparkaka

 
Jag har precis varit och solat lite och om en liten stund ska jag till gymmet och kötta ! Kommer senare även lägga upp mitt träningspass så att ni som vill får se hur och vad jag kör på gymmet. Idag skulle jag egentligen överaskat Viktor med att gå på ********* , men det blev inte som man har tänkt sig alltid. Så det blir en Grey´s Anatomy kväll idag hos Viktor.
 

Hemma träning

 
 

ska homosexuela få adoptera?

 
 
Idag fick vi en uppgift i skolan idag. Vi skulle skriva en argumenterande text om homosexuella borde få adoptera eller inte. Jag älskade den uppgiften eftersom jag kom på så många argument.
 
Kärlek är kärlek och det spelar ingen roll vem den kommer ifrån , två mammor eller en pappa och en mamma. Huvudsaken är att barnet mår bra , eller har jag fel? Alla ska ha rätt att adoptera oavsett hudfärg , kön eller sexuallitet. Det är i alla fall vad jag tycke. Samhället måste förändras , fortsätta framåt , kärlek som kärlek .
 
När vi är små lär vi oss att leka "mamma , pappa , barn" , vi leker familj . Men varför kan det inte vara "pappa , pappa , barn?" eller " mamma , mamma barn" Men min fråga till er är 
 
- ska homosexuela få adoptera?

Gym time




Monday morning

 
 
Nu ska jag och Viktor strax bege oss till skolan . Fast helst av allt vill vi nog sova , eller åka till Canarie öarna haha! Hur som helst så igår gjorde jag verkligen ingenting , städade och rensade rummet , sånt som är så roligt..
När Viktor kom blev det lite serie tittande på Grey´s Anatomy . 
 

Yesterday

 
Igår var det fullt upp hela dagen , först och främst åkte vi till Klädkällaren och jag handlade 15 av 23 julklappar , vilket är UNDERBART! Åkte sedan till mammas kompis Lena och hälsade på hennes valpar , hon hade 19 (!!!) valpar hemma. Tre olika kullar på fem veckor. Gud så söta hehe. Var riktigt svårt att inte sno med sig en hem.
 
När jag kom hem kollade jag på "så mycket bättre" och vid elva tiden gick jag över till Marie för att vara barnvakt. Somnade vid ett-tiden så de va väldigt lättförtjänta pengar eftersom barnen sov som stockar.
 
 

Lördagsmys



Hola amigos! Sitter just nu i bilen påväg mot klädkällarn med mamma, min syster , Anne (mammas kompis ) och Erica. Senare idag ska vi till Nol för att hälsa på mammas kompis som precis fått massa hundvalpar . Jag kommer gråta när jag kommer hem för att valpar är så söta . 

Sweet december

Nu när det blir allt kallare tar man på sig mysiga koftor och stickade tröjor . Jag älskar koftor i alla olika färger , former och storlekar. Dessa är några jag har valt ut ifrån Gina tricot , Bikbok och H&M. Det ska vara väldigt enkla plagg som är snygga och bekväma men ändå lätta att klä upp och klä ner. 
 
Om jag skulle välja ett plagg att ha på mig hela livet så skulle jag förmodligen välja en kofta. För det är så mysigt.
Vad skulle du välja?

Sparkle

 
I dagens julkalender fanns det ett jätte gulligt nagellack , precis lagom stort och juligt. Funderar på att ha det på julafton faktiskt. Vad använder ni för nagellack ? OPI , Essie , Depend , H&M etc? 

Snow

 
Imorse när jag vaknade så tittade jag ut genom fönstret och log. Det är så himla vackert med snö , det lyser upp.
Efter en frukost med Viktors mamma så åkte jag hem och fixade mig iordning. Ska ta en mysdag idag eftersom jag har ett fullspäckat schema nu i helgen , vilket jag älskar. Väntar på att ikea får in hyllorna så att jag kan bli klar med mitt rum. 
 
Förövrigt ursäktar jag för dålig bloggning men jag var så otroligt trött igår när jag kom hem till Viktor efter träningen. Vi åt och sen gick vi i pricip och la oss.

Yesterday

 

New in

 
När jag ändå var i stan gick jag och handlade lite nödvändigheter. Jag vet själv att jag är super dålig på att ta bort smink men det märks så himla tydligt på min hy så det får jag sluta med. Någon som har testat denna deon? Hade lite beslutsångest då jag inte hittat någon deodorant jag fastnat för ännu . Den ska inte vara för dyr , inte lukta för mycket , den ska torka snabbt och lukta fräsh och det viktigaste - hålla hela dagen.
 
Har ni några tips på bra deodoranter/ sminkborttagning?

Pepparkaksbakning

 
Kom hem för en liten stund sedan efter att ha blivit sminkad hos "Bobbi Brown" (Ska visa bilder på sminknigen ) . Dem är sjukt duktiga och har grymma produkter , dock lite för dyra för mig men absolut något man kan önska sig. Var även på skrädderiserksta´n och byxade ett par byxor till som kommer bli ursnygg förövrigt.
 
Men nu blir det lite familjetid där vi bakar pepparkakor i alla dess former , dock gillar jag inte pepparkakor men men. Sen blir det iväg till konfan för att ta hand om konfirmanderna samt träffa min gamla ledare Erik (som flyttade till umeå och därför inte träffat honom så mycket). 
Tillbaka till bakningen nu.

God morgon på er


Jag vaknade imorse och insåg att jag hade 10 minuter på mig att fixa mig i ordning och gå till hållplatsen , jag hann men fick ta med maten . Väl på vagnen tappar jag mackan , så nu kommer jag vara vrålhungrig tills lunchen , kul . 

Men nu ska jag ta upp det positiva idag , dvs jag ska få en smink kurs hos bobbie Brown och sen även gå till skrädderiet och fixa med mina byxor . 

Ung cancer

 
Jag är var med på tv ikväll , tjoho !! Kolla på videon genom att klicka på bilden

rensar tankarna


Fuck cancer



 
Jag kom precis hem efter en dag i skolan och en stund i stan. I skolan fick vi förövrigt bullar av rektorn - Jonas är verkligen världens snällaste! Och efter skolan så gick jag och kollade praktik på ett ställe och jag fick ett JA så ska bara fixa papper ifrån skolan. Satte mig även på centralen med Felicia och Martin för att fixa Fuck Cancer armband . Köpte även ett till mig själv. Det kostar 100 kr och pengarna går till Ung cancer (KÖP HÄR).
 
 

New in

 
Igår träffade jag Sussi och hon hade även med sig julklappar till mig och min syster , och jag fick detta. Är supernöjd. Strumporna ska jag har på West pride nästa år! Och en både snygg och enkel morgonrock/nattkläder.
 
Ska förövrigt göra mig iordning inför dans lektionen där jag ska kämpa järnet nu sista gångerna inför uppvisningen. Förövrigt har jag haft en bra dag då jag hann in på H&M och köpa ett par mönstrade leggings , dock förstora så fick gå till ett skrädderi som ska fixa det . Annars blir det bara slappkväll när jag kommer hem och lägga mig tidigt efter en intensiv dag i skolan imorgon.
 

 
 

Mina hårvårdsprodukter

 
 
Dessa är de produkter jag använder till mitt hår när jag tvättar och stylar det. Nu tänker du säkert "men använder du inget värmeskydd?" Jo det gör jag men tar ifrån salongens Redken som luktar godis haha. Men jag skyddar ALLTID mitt hår inann jag använder värme på det. Superviktigt!
 
 

My story

 
 
Nu ska jag ta upp ett väldigt jobbigt ämne för många och även för mig. Jag blev mobbad i skolan och jag ska berätta en kortfattad version av det. Till och början med är det inte lätt och jag vill bara skrika till alla dem som mobbar att lägga av.
 
Det började redan när jag var 6 år , dvs gick i första klass. Jag bytte klass för att jag och en kompis inte klarade av i samma klass och det är väl där det började. Jag gick i den klassen 1an - 4an och blev ständigt mobbad av både killar och tjejer. Blev slagen , utfryst och hånad. Jag vet egentligen inte varför jag blev mobbad , var det för att jag hade glasögon? För att jag var kort? Eller för att jag inte visste vilken tro jag hade?
 
I fyran fick jag nog och i femman började jag på en ny skola , men främmande människor. Det var superbra där men i sexan splittrades vi . Jag valde idrottsklass och det var många ifrån olika ställen i samma klass. Det gick upp och ner och det blev ju en del bråk , det är ju så - tjejsnack ..
 
I nian hamnade jag i bråk med tjejens populära tjej (Vi kan kalla henne B) som högt i klassrummet hade kallat mig ''''' . Då var det nog för mig. Jag blev då ovän med alla tjejer i klassen förutom J som var min vän. Och alla killar eftersom hon var tilsammans med en i klassen. J valde sedan att inte vara min vän eftersom B totalt hatade mig. Fick klotter på skåpet x-antal gånger , folk utanför skolan hat smsade mig , och en väldigt massa komentarer på bloggen.
 
När jag gick ut 9an har jag aldrig mått varken så bra eller så dåligt i hela mitt liv. Det var över.

december the 1st

 
Mormor kom förbi häromdagen och lämnade min fina julkalender . Jag har varit och klämmt och skakat om varje paket för att lista ut vad som finns inuti. Idag fick jag örhängen som är supermysiga och kom i rättans tajming eftersom jag tröttnat på mina nuvanrande.
 
Åt lunch/middag med Sussi och hennes fästman och satt och pratade , väldigt mysigt. Sen var dem tvungna att bege sig hemåt till Stockholm. Fick även presenter av henne som jag lägger upp imorgon.
 
 
 
 

*

 
Jag ska strax bege mig mot hållplatsen för att träffa min extra mamma. Det ska bi super roligt eftersom vi inte ses så ofta. Annars har jag inget annat planerat än att fortsätta fixa i ordning mitt rum och sitta och lära mig Photoshop , vi får se hur det går (...). 
 
Annars igårkväll åkte jag hem till pojkvännen och kollade på "Så mycket bättre" med hans familj och sedan myste jag och Viktor framför Grey´s anatomy. Grym serie förövrigt.

RSS 2.0